Μπόλος Limousine Service

Στη διάθεσή σας...

Με την έδρα μας να βρίσκεται στην Αθήνα-Ελλάδα, η BLS είναι μια πλήρης εταιρία πολυτελών μεταφορών που ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι ο χρόνος των πελατών μας είναι ότι πιο πολύτιμο για τους ίδιους.

Για μια λιμουζίνα και μια υπηρεσία αυτοκινήτων που μπορείτε να εμπιστευθείτε, επιλέξτε μας. Με ένα τηλεφώνημα για κάτι επείγον η μη προγραμματισμένο ή μέσω μιας online κράτησης, η BLS είναι το ενιαίο σημείο επαφής σας.

Αφήστε μας να αναλάβουμε το άγχος της οδήγησης και στάθμευσης στο αεροδρόμιο για να σας με τις αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης των αυτοκινήτων μας όλο το 24ωρο. Ιδανική λύση για τον επαγγελματία ταξιδιώτη που χρειάζεται αξιόπιστη μεταφορά αεροδρομίου. Οι οδηγοί μας είναι πάντα στην ώρα τους, 24/7 (με συγκεκριμένο αίτημα σας).

Όταν χρειάζεστε μεταφορά για μια επαγγελματική συνάντηση, ή συνέδριο, ένα ταξίδι ή κάποιο ειδικό πρόγραμμα στα αξιοθέατα της χώρας μας, μια εταιρική συνάντηση ή εκδήλωση, η έμπειρη ομάδα μας θα βοηθήσει στο σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της ασφαλούς μεταφοράς σας για εσάς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια συνάντηση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος, προσφέροντας πλήρης ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους επιβάτες μας με την υπηρεσία αυτοκινήτων, διαχείριση μεταφορών, και επί τόπου συντονισμό. Με την κατάλληλη επιλογή από τα οχήματα μας, συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών σεντάν, Van limo, ταξί, εμείς θα χειριστούμε όλες τις ανάγκες των υπηρεσιών που θα ζητήσετε.

Για κρατήσεις limousine service αυτοκινήτων οπουδήποτε στην Αθήνα ή και για την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω των συνεργατών που διαθέτουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε για να δημιουργήσετε την επόμενη κράτηση - μεταφορά σας.

BLS: Πολυτέλεια - Ποιότητα - Άνεση - Εμπιστοσύνη

Η BLS παρέχει υπηρεσίες 5 αστέρων με τη δέσμευση να προσφέρει κάτι περισσότερο απο ένα αυτοκίνητο και έναν οδηγό. Οι πελάτες πάντα έχουν διαφορετικές ανάγκες και ο δικός μας στόχος είναι να σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας με την συμπεριφορά που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Απο γάμους μέχρι συνέδρια, απο το αεροδρόμιο η σε κάποια ειδική περίσταση, απο εορτές η γενέθλια, απο διάφορα προγράμματα στα ιστορικότερα σημεία της χώρας μας μέχρι ένα προγραμματισμένο ταξίδι. Απο το λιμάνι μέχρι κάποια ιδιωτική μαρίνα.

Η BOLOS Limousine Services σας διαβεβαιώνει ότι κάθε μεταφορά σας θα είναι πρώτης ποιότητας κάθε φορά.

Περισσότερα από 20 χρόνια απόλυτης εξυπηρέτησης

Η εταιρία (Μπόλος Limousine Service) έχει να επιδείξει μια καθ'όλα επιτυχή παρουσία, 20 και πλέον ετών στο χώρο των μεταφορών. Τόσο η πολυετής πείρα μας όσο και η αφοσίωσή μας στη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχουν καταξιώξει στην αγορά και μας έχουν καταστήσει μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Είναι αυτονόητο ότι πάντα θα προσπαθούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό μέσω μιας διαδικασίας συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης.

Η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που παρέχουμε είναι ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους καθιερωθήκαμε στον τομέα μας είναι αναμφίβολα, η άριστη οργάνωση και η άψογη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών μας έναντι των πελατών μας, η εγγύηση για απόλυτη εχεμύθεια που παρέχουμε και ο σεβασμός που επιδεικνύουμε προς την εκάστοτε προσφερόμενη υπηρεσία. Είμαστε ανοικτοί σε καινούριες ιδέες και πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας κάποια δική σας πρόταση.

Οι οδηγοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι με πολυετή πείρα στο χώρο των μεταφορών. Διακρίνονται από άψογο επαγγελματισμό και αφοσίωση στην υπηρεσία που προσφέρουν. Μιλούν Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Επιχειρησιακά, συνεργαζόμαστε απο το 2006 με την γερμανική εταιρεία Binz GmbH με έδρα την Στουτγάρδη. Η Binz GmbH είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής πολυτελών (stretch) οχημάτων κάτω από την επίσημη έγκριση και επίβλεψη της Mercedes-Benz.

Είμαστε επίσημα μέλη και οι τιμές μας είναι πλήρως εγκεκριμένες από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού και λειτουργούμε πάντοτε νόμιμα με το ειδικό σήμα του Υπουργείου Μεταφορών.

Εμείς από τη μεριά μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε τόσα χρόνια και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε ότι είναι δυνατό για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.